Nfl esély, Las vegas körvonalai, választások, előlegek, fogadások, előrejelzések birtokba vétele 2021. 7. hét

A friss Chiefst továbbra is a kedvencnek tekintik, akik segítenek megnyerni a legújabb AFC-t, mindazonáltal az egész év során először megráztak néhány sokkot. Valamennyire a védelmük rossz lehetett, és ez az, amiben a vadonatúj Chargers erényt kaphat. Az NFL-szezonok eredeti két hete a fogadók számára sokkal jobban megértette a legújabb, 2021-es NFL-évet, azonban az NFL gyorsan eltávolodik a hónapról a hétre. A Hónap 1. lépésében a legújabb Saints-t harmincöten szerezték meg, és körülbelül három példányban tárolták a Környezetbarát Bay-t.

  • Azonban a vadonatúj Colts nyeri meg az online játékot, és Ön figyelmen kívül hagyja a vadonatúj terület védelmét.
  • Ő cuatro-0 SU, miközben a lelkes esélytelenebb ebben a szezonban, és Saquon Barkley is biztosít, már összeállított egy mesteri besorolást a háttérben.
  • De nem, a legújabb hagyaték szerint a Cowboys -9-re emelkedett, az igazolást követően Wilsontól távol, mivel a cselekvő hátvéd.
  • Használja a szűrőválasztást, hogy könnyedén válassza ki azt a vadonatúj sportfogadót, amely szerinte a legjobb feltételeket kínálja az Ön által feltett téthez.

Nincsenek különösebb gondjaim a terjedéssel olyan gyakran, mint amilyen gyakran küzdök azzal, hogy hol helyezkedjen el a 11. héten belüli többi nagy fejlemény között. Négy videojátéknál van dupla hüvelykujj-szórás ezen a héten, de a Dallas 10,5 pontja csak a harmadik legnagyobb mögött az új 49ers (-11; ellen. Bucs), és akkor a Whales (-12; kontra Raiders). Nehéz belegondolni, hogy valaki mennyire bízhat meg a vadonatúj Buffalo Expensesben közvetlenül azután, amit csak hétfőn este mutattak be az országos tévében, és a Denver Broncosba szálltak ki, mint az otthoni 7,5 szekciós preferált.Mindazonáltal úgy tűnik, hogy az esélyesek nem teljesen a vadonatúj Costs-on vannak, mert ismét a néhány nap 11-en belüli touchdown is kedvez nekik. A friss Orleans biztonsága jó lehetett ebben a szezonban, ennek ellenére sebezhetőbb az összehasonlításon végzett munka miatt. a felvételihez.

Fogadási tippek | Ötletek az új Awesome Bowl-on való fogadáshoz

Ami miatt szeretnénk fogadási tippek aggódni, az egy nagyszerű potenciális backdoor védelem. A professzionálisabb NFL-jóslatokért az alábbiakban felsorolunk néhány Wear News-válogatást, amely a 3. napra a legújabb szóráshoz igazodik. A vadonatúj Lions nem egy egyszerű kilépés, de ez egy jó Cowboys-ember lehet, akiknek hatalmas visszapattanásra van szükségük. A friss Cowboys, valamint egy hasonló Lions csapatot az elmúlt 12 hónap második 50 százalékában a Dallasban is felülmúlt. Ez nem túl jó hír Ryan Fitzpatrick birtokában, aki egykor egy holtszezoni versenyen a Jets elleni küzdelemből hatalmasat küzdött a bejárat előtt.

Nfl 7. hónap

fogadási tippek

Az alábbiakban bemutatunk néhány áttekintést arról, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a 100 százalékos ingyenes fogadási ajánlatokból, hogy megismerjük ezt a módszert. Az NFL-ben való játék attól függ, hogy otthoni állapotuk lehetővé teszi a sportfogadást. Azok az egyének, akik egy labdarúgó-szerencsejátékkal barátságos megyében, például Nevadában élnek, különben a vadonatúj Jersey-ben ez csak egy kérdés, hogy megszerezzék, és jelentkezni fognak egy jó sportfogadóra a megyében.

Emiatt néhány utalás, szóval szokatlan, ingadozó szerencsejáték-szezon folytatódott. Geno Smith elég jól játszott a Steelers ellen ahhoz, hogy kikényszerítse a hosszabbítást. Ezen felül azonban Jameis Winston megtervezte az új Saints történetét, 279 yardot és 4 TD-t szerezhetett. Kedd esténként Winston olyan biztonsági rendszerrel néz szembe, amely lehetővé teszi a 292.step 3 m átjárót és a 433.dos teljes métert minden versenyen.

Nfl Jobb fogadás, hogy legyen hatodik hónap

Az Oddsmakers olyan családi közösségeket biztosít, amelyek a 7. napon belül sokkal többre értékeltek, mint a riválisai. A Quand Sportsbook Primary 10 versenyén belül a fogadók hét családi közösséget fedeznek fel a játékkedvenc óta, a legtöbbet 2010-ben. PC-algoritmusok segítségével határozottan megismerhet bizonyos kérdéseket, például az általános teljesítményt, a felhasználói elemzéseket és a történeti tanulmányokat.

fogadási tippek

Amint látja, a 14. nap eredményei elsősorban a 15. hónap birtoklásának lehetőségét befolyásolták. A vadonatúj NFL 12 hónap a Néhány nap 2-re vonatkozik, amely lenyűgöző lapot és sok meggyőző NFL-t tartalmaz. 2. nap lehetőség. Az AFC East összecsapásával kezdődik a csütörtök esti sporteseményekig a bálnák és a Costs között Miamiban, és Philadelphiában ér véget, ahol Kirk Cousins, valamint az új kereső Falcons használja az új Eagles-t.

Nfl Lehetőség van néhány napra 4

A legújabb Browns védelem az NFL egyik professzionálisa, és a csapat offense is megkapta a vadonatúj liftet, amely Joe Flacco grizzly-vett a legjobban, hogyan. Ez valóban alapvető funkciókkal rendelkező játék a kanyarokban, ennek ellenére a Browns útközben a legjobb fogadás itt. Ezt a piacot egyszerűen csak az érdekli, hogy ki nyer egy bizonyos online játékot, nem pedig az, hogy hogyan zajlik, pontosan mi a perspektíva, vagy és ezt a csapatot részesítik előnyben. A jó pénzvonal fogadásának esélyei tükrözik azt a vadonatúj feltételezett valószínűséget, hogy minden fél nyereséges lesz, amellett, hogy meghatározza a bevételeit. Ilyen esetben abban az esetben, ha egy csoport -ötszáz valószínűséggel rendelkezik, akkor effektív szorzóval rendelkezik a nyereségességre, viszont egy +400 szorzóval rendelkező csoportnak sokkal gyengébb a nyereségességének valószínűsége. Az over/under NFL fogadások azt jelentik, hogy meg kell jósolni, hogy egy jó online játékban a teljes problémák egy rögzített összeg felett vagy alatt voltak-e.